BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİTO başkanı Avdagiç: 195 meclis üyesiyle açık ara kazandık----

İTO başkanı Avdagiç: 195 meclis üyesiyle açık ara kazandık

İTO başkanı Avdagiç: 195 meclis üyesiyle açık ara kazandık
09 Kasım 2022 - 21:20 www.finansgundem.com

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekip Avdagiç İTO seçimlerinin birinci aşamasını oluşturan meslek komiteleri ve meclis üyesi seçim sonuçlarının ortaya çıkmasının ardından "195 meclis üyesiyle açık ara kazandık" açıklaması yaptı

İTO seçimlerinin birinci aşamasını oluşturan 81 meslek komitesi ile meclis üyesi seçimi bugün tamamlandı. Bu sabah başlayan oylama işlemi saat 17.00’de tamamlandı.

247 sandıkta kullanılan oyların sayımının ardında İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç, sonucu Twitter hesabından duyurdu. Avdagiç paylaşımında, “Elhamdülillah…195 meclis üyesiyle açık ara kazandık. Hayırlı olsun, hayırlar getirsin inşallah” dedi.

İTO'DA BAŞKANLIK SEÇİMİ 15 KASIM'DA YAPILACAK

Sonuçların kesinleşmesiyle birlikte, bir sonraki aşama için seçim sandıkları bu kez 15 Kasım Salı günü 09.00-12.00 saatleri arasında kurulacak. Mazbatalarını alan Oda Meclis Üyeleri, İTO'nun gelecek 4 yılına yön verecek yönetim ve disiplin kurullarını ve TOBB delegelerini seçecek. Ardından yapılacak bir seçimle de İTO Meclis Başkanı ve Meclis Başkanlık Divanı belirlenecek.

İTO Başkanı Avdagiç: Açık ara öndeyiz

 

İstanbul iş dünyası İTO seçimleri için sandık başında

 

İTO Başkanı Avdagiç’ten "asgari ücret" açıklaması

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)