BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİtalyan Azimut, Konsept Deniz ile yollarını ayırdı----

İtalyan Azimut, Konsept Deniz ile yollarını ayırdı

İtalyan Azimut, Konsept Deniz ile yollarını ayırdı
29 Ekim 2016 - 15:04 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü yat üreticisi Azimut Benetti, dolandırıcılık iddialarıyla suçlanan Konsept Deniz Yatırımları ile anlaşmasını feshetti.

Çok sayıda müşterisini dolandırmakla suçlanan Konsept Deniz Yatırımları'na bir kötü haber de İtalya'dan geldi. Dünyanın lider yat üreticisi Azimut Benetti, Konsept Deniz Yatırımları ve Enerji Sistemleri A.Ş. ile distribütörlük anlaşmasını fesh ettiğini duyurdu.
Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada " Dünyanın en büyük ve en prestijli yat ve mega yat üreticisi Azimut Benetti s.p.a.,’nın Türkiye bayisi Konsept Deniz Yatırımları ve Enerji Sistemleri A.Ş. ile hiçbir bağı kalmadı. Konsept’in bazı çalışanlarının var olmayan Azimut yatlarını nihai müşterilere satma yoluyla dolandırıcılık eylemlerine karışmış ve yasadışı davranışlarda bulunmuş olmasından şüpheleniliyor" denildi.
Açıklamanın devamında Konsept Deniz'in, Azimut Benetti'nni Türkiye’deki yasal temsilcisi olmadığı kaydedilerek "Yargıya intikal eden süreçle ilgili olarak, Azimut Benetti s.pa.’nın itibarını korumak için gerekli yasal prosedürleri başlatma hakkı da saklı bulunuyor" denildi.
Dünya lüks yat pazarında yüzde 10’luk bir pazar payına sahip olan Azimut Benetti s.p.a., her yıl ortalama 300 yat satarak 700 milyon Euro ciro yapıyor. HURRIYET.COM.TR

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)