BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsveç’in sürü bağışıklığı komşularıyla arasını açtı----

İsveç’in sürü bağışıklığı komşularıyla arasını açtı

İsveç’in sürü bağışıklığı komşularıyla arasını açtı
29 Mayıs 2020 - 17:15 www.finansgundem.com

Salgının boyunca sürü bağışıklığı politikası uyguladığını belirterek sosyal mesafe önlemelerini uygulamayan İsveç vaka sayıları azalan komşu ülkeler birbirleriyle sınırlarını açarken dışarıda bırakıldı

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Norveç ve Danimarka haziran ayının ortalarından itibaren sınır kapılarını iki ülkenin turistlerine açacağına açıkladı. Fakat iki ülke korona virüs sürecinde uyguladığı sürü bağışıklığı stratejisinin tehlikelerinden dolayı komşuluk anlaşmasında İsveç’i dışarıda bıraktı.

Danimarka aynı zamanda 15 Haziran tarihinden itibaren Almanya ve İzlanda’ya da sınır kapılarını turizme açacak. Fakat Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen komşuları İsveç’le sınır kapılarının kapalı kalmaya devam edeceğini belirtti.

Norveç Başbakanı Erna Solberg Cuma günü yaptığı açıklamada tıpkı Finlandiya ve İzlanda’yla olduğu gibi İsveç’le de görüşüleceğini fakat salgının yayılma oranının dikkatle izleneceğini belirtti.

İsveç’te kovid-19 nedeniyle ölüm oranı Norveç’ten 10 kat, Danimarka’dan ise 4 kat daha fazla. Ülkede korona virüs vakalarının ortaya çıkmasının ardından sınırlar kapatılmadı ve okullar açık tutuldu.

Yunanistan 15 Haziran'dan itibaren turist kabul edecek

 

Bakan Koca: Tedbirlerimize devam etmek zorundayız

 

Pandemi sonrası ekonomide çözüm izolasyon değil

 

Para piyasası fonlarında ücretler dibi buldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)