BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstifa eden general sayısı 5’e yükseldi----

İstifa eden general sayısı 5’e yükseldi

İstifa eden general sayısı 5’e yükseldi
22 Eylül 2021 - 09:26 www.finansgundem.com

Saygı Öztürk, "İstifa eden general sayısı 5'e çıkmış, bu kesin ve teyitli bilgidir" diyerek TSK'daki istifalara dikkat çekti.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, bugünkü yazısında TSK'dan istifa eden general sayısının 5'e yükseldiğini yazdı.

Komando birlikleri ve özel kuvvetlerde görev yapmış, Suriye Harekat bölgesinde bulunmuş 5 generalin istifa ettiğini yazan Öztürk şu ifadeleri kullandı:

Bazı gazetelerde istifa edenlerin Barış Kalkanı Harekât Bölgesi Komutanlığı'ndan Tümgeneral Hakan Öztekin, Bingöl 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Enis Koç, 8. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt olduğunu açıkladı.

Her istifanın görevle ilgili olmayabileceğine dikkat çeken Saygı Öztürk, "Her istifa görevle ilgili olmayabiliyor. Eğer sağlık, çocuk okutma gibi nedenler değil de, yine istifa ediliyorsa o zaman bazı sıkıntılar var demektir. O sıkıntıların ne olduğu konusunda değişik yorumları da televizyonlarda emekli komutanlar yeri geldiğinde ifade ediyor. Bunları da dikkate almak gerekiyor. Çünkü, istifa edenler de bu ülkenin yetiştirdiği en savaşçı komutanlar olduğunu da hatırlatmış olalım." diye yazdı.

İstanbul'da DHKP-C operasyonu: 8 gözaltı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı New York'ta tanıtıldı

Türkiye ve ABD'den Afganistan'da "iş birliği" vurgusu