BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİş’ten enerjide 1 yılda 3. operasyon: Bu kez Serdal Adalı'yla masada----

İş’ten enerjide 1 yılda 3. operasyon: Bu kez Serdal Adalı'yla masada

İş’ten enerjide 1 yılda 3. operasyon: Bu kez Serdal Adalı'yla masada
03 Aralık 2019 - 15:02 www.finansgundem.com

Yenilenebilir enerjide peş peşe satın almalar yapan İş Portföy ve Kangal Elektrik bu kez de Adalı Holding ile masaya oturdu.

FINANSGUNDEM.COM / CÖMERT YILDIZ - ÖZEL HABER

İş Portföy ve Kangal Elektrik, Beşiktaş’ın efsane yöneticilerinden olan ve geçtiğimiz aylarda başkanlık yarışına giren Serdal Adalı’ya ait Adalı Holding bünyesindeki Beşiktepe Enerji ile görüşmelere başladı. İki ortak, Tekirdağ-Kıyıköy’de yer alan 44 MW kapasiteli rüzgar santrali işleten Beşiktepe Enerji Üretim adlı firmanın tamamını almak istiyor. 2019’da kurulan Beşiktepe Enerji, 18 milyon TL sermayeye sahip. Şirketin Yönetim Kurulu’nda Hünkar Adalı, Serdal Adalı, Hasan Adalı ve Celal Alaz Adalı yer alıyor.

1 YILDA 2 ŞİRKET ALDILAR

Son 1 yılda yenilenebilir enerjiye odaklanan İş Portföy ve Kangal Elektrik Üretim A.Ş. ortaklığı ilk önce Ado Enerji ve Mursal Enerji'nin bünyesine katmış, bu yılın mayıs ayında da Bereket Enerji’ye ait Akış Enerji’yi satın almıştı. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)