BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırma'İşten çıkarmaya gitmeyeceğiz'----

'İşten çıkarmaya gitmeyeceğiz'

'İşten çıkarmaya gitmeyeceğiz'
03 Aralık 2012 - 08:09 www.finansgundem.com

ArcelorMittal, Fransız sendikalarla görüşeceklerini ve işten çıkarmaya gitmeyeceklerini açıkladı

Çelik sektörünün dev ismi ArcelorMittal Fransız hükümeti ile yürüttüğü görüşmelerde halen zor durumda bulunan Florange bölgesi üretim tesisi konusunda anlaşma sağlamasının bir gün sonrasında, cumartesi günü yaptığı açıklamada sözkonusu tesislere önümüzdeki 5 yıllık dönemde 180 milyon euro tutarında yatırım yapılacağını duyurdu.
ArcelorMittal konuya ilişkin açıklamasında ayrıca tesislerde işten çıkarmaya gidilmeyeceği sözü verildi ve projenin sosyal sonuçları konusunda sendikalarla görüşmeler yürütüleceği ifade edildi.
Başbakan Jean-Marc Ayrault Cuma günü geç saatlerde yaptığı açıklamada Arcelor Mittal'in tesislerindeki fırınlara daha fazla yatırım yapacağını ve tesisi kapatmak yerine tesisin deneysel projeler için kullanılması yoluna gideceğini ifade etmişti.
ArcelorMittal'in Avrupa piyasaları yöneticisi Henri Blaffart "Bir kaç ay süren belirsizliğin ardından Florange tesisilerimizin gelecekteki ticari faaliyetleri konusunda bir anlaşmaya varılması pozitif bir gelişme" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)