BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstek İzmir Okulları’ndan depremzede çocuklara tam burs----

İstek İzmir Okulları’ndan depremzede çocuklara tam burs

İstek İzmir Okulları’ndan depremzede çocuklara tam burs
03 Kasım 2020 - 08:08 www.finansgundem.com

6.6’lık depremin yıktığı İzmir’de, kayıp sayısı her gün artıyor. Evini, ailesini kaybedenlere yardım yağıyor. Yara saran kurumlardan biri de annesini babasını kaybeden çocuklara eğitim kapısını açan İstek İzmir Okulları.

Türkiye günlerdir uykusuz. Türkiye günlerdir üzgün. Türkiye günlerdir ağlıyor. 6.6’lık sarsıntıyla yıkılan İzmir’in acısı yürekleri yakıyor.

AFAD’ın dur durak bilmeyen çalışmalarıyla 40, 50, 60 saat sonra enkaza dönen beton, demir yığınlarının  altından kurtarılan çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek canlar nasıl 80 milyonu sevince boğuyorsa, her cansız beden de kahrediyor. Ölü sayısı 98’i buldu. Yıkılan 5 binada arama kurtarma çalışmaları sürüyor.  

ŞEFKAT ELLERİ UZANDI

Ama enkazı kazmakla iş bitmiyor. Türkiye depremin vurduğu İzmir’in yaralarını da sarıyor. İlk andan itibaren, devletin, kurumların, şirketlerin, belediyelerin, vatandaşların topyekün yardıma koştuğu kentte, sokakta kalanlara sıcak bir yuva, sıcak bir yemek yağıyor. Evladını, annesini, babasını kaybedenler şefkatle kucaklanıyor.

İSTEK İZMİR OKULLARI'NDAN 'TAM BURSLU EĞİTİM' DAVETİ

Kızılay’dan özel kurumlara tam bir seferberlik hakim. İnsanı böyle günlerde yaşatan bir manzara. İşte böyle bir zamanda, Türkiye’nin önemli bir adresinden ailesini yitirmiş çocuklara ‘yalnız değilsiniz’ mesajı geldi. İstek İzmir Okulları, ebeveynlerini depremde kaybedenlere eğitim kapısını açtı. Tam burslu olarak okula çağırdı.

İstek İzmir Okulları’ndan yapılan duyuruda, “30 Ekim 2020 İzmir depreminde konutları yıkılmış, ebeveynlerini kaybetmiş çocuklar, bizim çocuklarımızdır.
Çocuklarımızın anaokulundan 12. Sınıfa kadar kontenjanlarımız dahilinde eğitimlerini tam burslu olarak üstlenmek üzere okulumuza bekliyoruz. Tel: 023232400505” denildi.

İzmir'deki depremde can kaybı 98'e yükseldi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)