BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİşte yeni Facebook----

İşte yeni Facebook

İşte yeni Facebook
04 Mart 2013 - 19:11 www.finansgundem.com

İşte Facebook'un sonlarına yaklaşan Timeline’ın ayrıntıları…

Facebook’un uzun süredir üstünde çalıştığı zaman tüneli tasarımının Yeni Zelanda’da test edildiği ortaya çıktı. The Next Web’de yer alan yeni zaman tüneline ait ekran resimleri baz alındığında yeni tasarımın tek sütunlu olacağı göze çarpıyor.
Yeni tasarımda kullanıcının gözüne ilk çarpan değişim ise, birden fazla öğenin gruplanarak sayfanın sağ ve sol bölümlerinde yer alıyor olması. Durum güncellemeleri, fotoğraf ve video gibi paylaşımların sol tarafta, paylaşılan içeriklerin ise sağ tarafta akmasıyla tünelin daha planlı hale gelmesi bekleniyor.
Yine aynı tasarım içinde sol sütunların arasında Hakkında, Arkadaşlar, Beğenilen Sayfalar ve İlgi Alanları grupları yer alacak. Facebook’un planına göre sol sütunlarda kullanıcı hakkındaki kişisel bilgi ve paylaşımlar, sağ tarafta ise Feed (Genel Akış) yer alacak. Bu yeni tasarımla daha planlı bir zaman tüneliyle karşı karşıya kalacağımızdan bahsedebiliriz.
Sosyal ağ kullanıcıları fazla değişiklik sevmiyor
Bir diğer tasarımla beraber gelen yenilik ise sekmeler arasında gizlenen sayfalar. Kapak resimlerinin altına tek satırlık beyaz bir bant çeken Facebook, şu anda kutular içinde yer alan Fotoğraflar, Arkadaşlar, Haritalar gibi çerçeveleri çektiği bandın üstünde açılır metin olarak gruplamış.
Sosyal ağın yeni tasarıma ne zaman geçeceği hakkında henüz firma tarafından bir bilgi gelmemesiyle beraber, sosyal ağ kullanıcılarının bu köklü değişikliklerden hoşlanmadığını da hatırlatalım. Yine bir alışkanlık süreci söz konusu olacaktır ve planlı hale getirilen yeni tasarıma umarız ki tüm kullanıcılar kısa sürede alışır.
İŞTE YENİLENEN FACEBOOK


 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)