BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte yağış beklenen o iller!----

İşte yağış beklenen o iller!

İşte yağış beklenen o iller!
03 Nisan 2013 - 09:45 www.finansgundem.com

Meteoroloji yeni günde beklenen sağanak yağışa karşı uyardı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı bölgelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ve Kıyı Ege'de (İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla), akşam saatlerinde Muğla'da çok kuvvetli olmak üzere, İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Denizli ve Burdur ile Antalya'nın batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Çanakkale ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:
Yağışların; öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ve Kıyı Ege'de (İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla), akşam ve gece saatlerinde Muğla'da çok kuvvetli olmak üzere, İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Denizli ve Burdur ile Antalya'nın batı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA:
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Çanakkale çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege'de (İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla), akşam saatlerinde Muğla'da çok kuvvetli olmak üzere, İzmir, Manisa, Aydın, Uşak ve Denizli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege ile öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Burdur ile Antalya'nın batı ilçelerinde, gece saatlerinde Antalya, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Konya ve Çankırı çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Zonguldak, Bolu ve Düzce çevrelerinin, öğleden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trabzon çevrelerinde sis olayı bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)