BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte uzaya gidecek 2. Türk!----

İşte uzaya gidecek 2. Türk!

İşte uzaya gidecek 2. Türk!
01 Nisan 2013 - 16:21 www.finansgundem.com

'UFO Beni Uzaya Götür' kampanyası ile Türkiye'den uzaya gidecek ikinci Türk, İzmir'den çekilişe katılan bu isim oldu...

Uzay yolculuğu için ilk bileti 95 bin dolara iş kadını Ahu Aysal almıştı. 'UFO Beni Uzaya Götür' kampanyası ile Türkiye'den uzaya gidecek ikinci Türk, İzmir'den çekilişe katılan Ercan Kaygısız oldu.
Kampanyaya katılanlar arasında talihliyi belirlemek için Sapphire binasında çekiliş yapıldı. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Pascal Nouma'nın yaptığı çekilişte; İzmir'den katılan Ercan Kaygısız uzaya gidecek ilk Türk olarak belirlendi.
Burcu Esmersoy, Ercan Kaygısız'a canlı yayında telefon bağlantısı yaparak çekilişi kazandığını söyledi. Ercan Kaygısız, önce bunun 1 Nisan şakası olup olmadığını sordu. Kaygısız telefon görüşmesinde sözlerine şöyle devam etti: "Heyecanlandım. İlk kez böyle bir hediye kazanıyorum. Benim için ilginç bir deneyim olacak. Bu eğer 1 Nisan şakası değilse gerçekten çok ilginç bir hediye olacak."
Pascal Nouma'nın kendisini uzaya götürmesini söyleyen Ercan Kaygısız, salondakileri kahkahaya boğdu. Pascal Nouma, Galatasaraylı olduğunu söyleyen Ercan Kaygısız'a, Galatasaray'ın Real Madrid ile oynayacağı maç için başarılar diledi.
Çekiliş sonucunda uzaya gidecek talihlinin İzmir'den çıktığını belirten UFO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yeşil, "İnşallah talihliyi sağlık kontrolünün ardından uzaya göndereceğiz. Firma olarak birçok yeniliğe imza attık. Bu kampanyanın benzersizliği bizi çok heyecanlandırıyordu. İnsanlara uzay duygusunu yaşatmayı amaçlıyorduk. Yer çekiminin 0 olduğu bir yerde yaşamanın duygusunu yaşatmak istedik." diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)