BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte TÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu----

İşte TÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu

İşte TÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu
06 Ocak 2017 - 06:21 www.finansgundem.com

TÜSİAD'ın başkan adayı olarak belirlediği Erol Bilecik, yönetim kurulu listesini hazırladı

'Patronlar Kulübü' TÜSİAD'ın genel kuruluna sayılı günler kala başkan adayı Erol Bilecik, yönetim kurulu listesini de belirledi. Jale Özgentürk'ün konuyla ilgili haberi şöyle:

Türkiye’nin en önemli iş dünyası örgütlerinden TÜSİAD’da 12 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul öncesi başkan adayı olarak açıklanan Erol Bilecik’in yönetim kurulu listesi belli oldu.

Bilecik’in TÜSİAD üyelerine bugün gönderdiği listede şu isimler yer aldı:

Serra Akçaoğlu, Metin Akman, Batu Aksoy, Esin Güral Argat, Bahadır Balkır, Erol Bilecik, Simone Kaslowski, Ali Koç, Barış Oran, Murat Özyeğin, Mehmet Tara, İdil Yiğitbaşı. Listede belirlenen yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu: Selçuk Yorgancıoğlu, Özlem Özüner, Nüket Küçükel Ezberci, Levent Akgerman, Hüseyin Özkaya, Sina Afra, Gönenç Gürkaynak, Can Yücaoğlu, Emre Eczacıbaşı, Cem Tüfekçi, Elvan Ünlütürk, İrem Oral Kayacık.3 kadın listedeTÜSİAD’da süresini bir kez daha uzatmak istemeyen Cansen Başaran Symes’in yerine başkan olarak kimi getireceği uzun bir süredir belirsizdi. Başkan yardımcıları Ali Koç ve İzmirli Şükrü Ünlütürk başkan olmak istemeyince derneğin kurucu başkanları yeni bir aday için biraz uğraşmak zorunda kalmıştı. TÜSİAD’ın teknoloji sektörüne yakın üyelerinden Index Grubun kurucusu Erol Bilecik başkanlık konusunda ikna edilmişti.Erol Bilecik’in asil üyelerin yeraldığı yönetim kurulu listesinde3 kadın üyenin yer alması ise dikkat çekti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)