BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivİşte trafiği en yoğun şehirler: İstanbul bakın kaçıncı sırada!----

İşte trafiği en yoğun şehirler: İstanbul bakın kaçıncı sırada!

İşte trafiği en yoğun şehirler: İstanbul bakın kaçıncı sırada!
01 Şubat 2022 - 17:00 www.finansgundem.com

Uluslararası faaliyet gösteren navigasyon sistemleri şirketi, 2020 yılı yılı verilerine dayanarak trafiği en yoğun şehirleri açıkladı. İstanbul bakın kaçıncı sırada yer aldı.


Uluslararası faaliyet gösteren navigasyon sistemleri şirketi, 6 kıta 57 ülke, 416 şehri kapsayan 2020 yılı verilerine dayanarak trafiği en yoğun şehirleri açıkladı. Rapora göre İstanbul, dünyada 5'inci Avrupa'da ise 2'nci trafik yoğunluğu yaşanan şehir oldu.

Bir önceki raporda dünyanın en çok trafik yoğunluğu yaşanan 9'uncu şehri olan İstanbul, 2020 yılı verilerinde 5'inci sıraya yükseldi. Yani İstanbul'da bulunan sürücüler, normal geçirmeleri gereken süreden 8 gün ve 8 saat daha fazla zamanı trafikte geçirmiş oluyor

Listenin başını Rusya çekerken, 2'nci sırasında Hindistan’ın Mumbai şehri yer alıyor. 3'üncü sırada ise Kolombiya’nın Bogota şehri 4'üncülüğü ise Filipinler Manila şehri aldı.

2021 yılının trafik bilançosu belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)