BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-Faktoringİşte Sümer Faktoring’in yeni patronu----

İşte Sümer Faktoring’in yeni patronu

İşte Sümer Faktoring’in yeni patronu
08 Temmuz 2014 - 18:54 www.finansgundem.com

Altınbaş Holding’e yeni katılan Sümer Faktoring’de Genel Müdürlüğe Faruk Talay getirildi

FINANSGUNDEM.COM

Kıbrıs ve Ukrayna’da bankacılık sektöründe faaliyet göstermekte olup, Türkiye’de de Faktoring ve  Finans alanında çeşitli şirketleri bünyesinde bulunduran Altınbaş Holding'de yeni görevlendirme heyecanı. Holding bünyesine yeni katılan Sümer Faktoring A.Ş.’de Faruk Talay Genel Müdürlük koltuğuna oturdu. Aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olarak da atanan Faruk Talay 1 Temmuz 2014 itibarıyla göreve başladı.

FARUK TALAY KİMDİR?
İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Talay, Londra’da West Minister University ‘de MBA yaptı. İş hayatına 1999 yılında Garanti Bankası’nda Management Trainee (yönetici adayı)  olarak başladı. Aynı bankada Ticari Krediler Tahsis ve Ticari Şube Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  2006-2008 yılları arasında Citibank Türkiye’de Ticari Şube Müdürlüğü  ve  2008 -2014 yılları arasında Denizbank’ta Bölge Ticari Satış Müdürlüğü, Ticari Şube Müdürlüğü ve Genel Müdürlük Kobi Bankacılığı Pazarlama Müdürlüğü görevlerini üstlenen Faruk Talay, 15 senelik bankacılık geçmişine sahip. Talay, iyi derecede İngilizce bilmekte.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)