BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte Sultanahmet'i kana bulayan canlı bomba----

İşte Sultanahmet'i kana bulayan canlı bomba

İşte Sultanahmet'i kana bulayan canlı bomba
13 Ocak 2016 - 23:27 www.finansgundem.com

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda kendisini patlatan canlı bombanın görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda kendisini patlatan canlı bomba 10 turistin ölmesine neden olmuştu. Kanal D Ana Haber Sultanahmet bombacısının kim olduğunu detaylarıyla yayınladı.

12 Ocak Salı günü, Sultanahmet Meydanı’na 1626 yıl önce Bizans İmparatoru 1. Theodosius döneminde dikilen Obelisk’i (Dikilitaş) görmeye gelen Alman turistlerin arasına dalan canlı bomba kendisini patlatmış ve 10 Alman ve turist yaşamını yitirmişti.

IŞİD'li terörist 5 Ocak'ta 4 kişiyle birlikte İstanbul'a geldiği, Zeytinburnu'nda sığınmacı olarak kaydını yaptırdığı öğrenildi. Kanal D Ana haber Bülteni IŞİD'li teröristle ilgili önemli bilgileri ekrana getirdi.

IŞİD'li terörist canlı bombanın kimliği saldırıdan birkaç saat sonra açıklanmıştı. 1988 doğumlu terörist hakkında resmi kaynaklar hiçbir bilginin bulunmadığını ve terör şüphelileri listesinde de bulunmadığını açıklamıştı.



PARMAK İZİNDEN TESPİT EDİLDİ
Peki nasıl oldu da kimliği bu kadar hızlı tespit edildi? Olay yerinden toplanan canlı bombanın cesedi Adli Tıp Kurumuna götürüldü ve parmak izi alındı.

Kurumlardaki kayıtlı parmak izleriyle karşılaştırıldı ve cevap Göç İdaresi Başkanlığı'ndan geldi. Çünkü canlı bombanın sığınmacı olarak kaydı vardı.

KANAL D ANA HABER O GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI
5 Ocak'ta Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki İlçe Göç İdaresi'ne sığınmacı olarak kayıt işlemi için gelen IŞİD'li terörist, parmak izini verdi ve ikametini bildirdi. İşlemini tamamladıktan sonra da ayrıldı.

IŞİD'li canlı bombanın Zeytinburnu İlçe Emniyeti'ndeki görüntüleri Kanal D Ana Haber tarafından ekranlara getirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)