BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİşte Süleyman Aslan'ın yeni görevi----

İşte Süleyman Aslan'ın yeni görevi

İşte Süleyman Aslan'ın yeni görevi
04 Nisan 2014 - 18:11 www.finansgundem.com

Halk Bankası Genel Müdürlüğü görevinden, 17 Aralık soruşturması nedeniyle ayrılan Süleyman Aslan'ın yeni görevi belli oldu

Halk Bankası Genel Müdürlüğü görevinden, 17 Aralık soruşturması nedeniyle ayrılan Süleyman Aslan'ın, 31 Mart'ta Halk Bankası yönetim kurulu üyeliği sona erdi. Aslan aynı gün, Erdal Erdem'den boşalan Ziraat Bankası'na yönetim kurulu üyesi olarak atandı. 

Süleyman Aslan, 17 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Adliyeye sevk edilmiş; 14 Şubat'ta da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre, bu süre içinde genel müdürlük görevine son verilen Aslan, bankanın yönetim kurulu üyeliğini ise sürdürüyordu. Ancak 31 Mart'ta yapılan Genel Kurul'da Aslan'ın yönetim kurulu üyeliği de son bulurken, bankayla ilişkisi bitmiş oldu.

ERDEM, 27 MART'TA HALKBANKASI'NDA BAŞLADI

Ziraat Bankası'nda Nisan 2012 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya başlayan ve bankanın Kredi Komitesinde de üye olan Erdal Erdem ise 27 Mart tarihi itibariyle Halk Bankası'na Finansal Yönetim ve Planlama İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Erdem'in Halk Bankası'na atandığı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından duyurulurken; Ziraat Bankası'nın Yönetim Kurulu üyeleri arasında halen isminin bulunuyor olması dikkat çekti.

AYNI GÜN ZİRAAT'E ÜYE OLDU

31 Mart'ta Halk Bankası'ndan ayrılan Süleyman Aslan, Ziraat Bankası'nın aynı gün, 31 Mart'ta yapılan Olağan Genel Kurul kararıyla yönetim kurulu üyeliğine atandı. Ancak Aslan'ın üyelik ataması, prosedür gereği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gönderildi. Aslan'a BDDK, 7 gün içinde itiraz etmez ise Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliği kesinlik kazanmış olacak. Aslan'ın, Erdal Erdem gibi Kredi Komitesi üyesi olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Semih05 Nisan 2014 00:13

    Bakış açısını şöyle yapsak; bu adam lisans mezunu iyi kötü birde bunun gibi olup düz personel olan memuru düşün, herkes bu devirde memur olmaya çalışıyor ama ilkokul mezunu olan daha çok para kazanıyor küçümseme gibi düşünülmesin bu söylem helal olsun daha çok kazansın bu noktada devlet şunu demeli ben bu memurlara ne kadar maaş veriyorum çok mu yoksa az veriyorum da memur özal'ın dediği gibi mi yapıyor. Kalifiye personel al, az al, çok maaş ver ve yolsuzluğu önle siyaset bu olmalı

  • Borsacı Mülayim04 Nisan 2014 23:53

    Yuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhh....

  • yorrum04 Nisan 2014 22:53

    bir suç isnadı var, üstelik tutuklanmışsın. suç da ciddi bir suç. sonra sacvcılar sürülmüş ve geceyarısı operasyonuyla nöbetçi hakim tarafından salıverilmişsin. ama hala hukuki prosedür devam ediyor. bu suç değilse ne suç Allah aşkına? Allah politikacılardan korusun insanı. herşeyi, hukuku dahil kendi lehlerine çok iyi eğip büküyorlar.

  • bddk04 Nisan 2014 22:51

    bddk bunu onaylarsa adam değil.

  • Memur04 Nisan 2014 20:34

    RTE'nin has adamı olması nedeniyle çok normal!