BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte SEKİZ'in yönetim kurulu----

İşte SEKİZ'in yönetim kurulu

İşte SEKİZ'in yönetim kurulu
23 Şubat 2013 - 17:35 www.finansgundem.com

Ünlü prgramcı Acun Ilıcalı, alışveriş sitesi kurdu. İşte SEKİZ'in yönetim kurulu

Ünlü prgramcı Acun Ilıcalı, alışveriş sitesi kurdu. Acun Ilıcalı, kızı İlknur Banu Ilıcalı, kardeşi Ömer Cenker Ilıcalı, Acun Medya'nın yönetim kurulu üyesi Ahmet İrem Kanan ve Ebru Atasay Tahrancı'nın ortaklığında "Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş." ismiyle yeni bir şirket kurdu.
FAALİYET KONUSU NE?
Faaliyet konusu olarak "Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, çanta, güzellik, kişisel bakım, oyuncak. dekorasyon, temizlik ve bakım ürünleri, teknolojik ürünler, aksesuarlar ve donanım dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bütün tüketici mamullerini ithal ve ihraç etmek, telefon ve internet üzerinden de dahil olmak üzere toptan ve perakende satışında bulunmak ve ilgili hizmetleri sağlamak, her türlü altın, gümüş, bronz, pırlanta, yakut, safir, elmas, inci, zümrüt vediğer kıymetli madenler ve taşlar mamul, her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük gibi takı ve süs eşyalarının alımını, telefon, internet ve mağazalar aracılığıyla satışını, ithalat ve ihracatını yapabilir" ifadeleri yer alan Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş.'nin ticaret sicil gazetesinde tescil ilanı da 19 Şubat 2013 tarihinde gerçekleşti.
ACUN BAŞKAN
Şirketin Yönetim kurulu Başkanı Acun Ilıcalı olurken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlknur Banu Ilıcalı, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İrem Kanan ve Genel Müdürü olarak da Çaykun Ertan belirlendi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)