BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte seçimin ilk durakları!----

İşte seçimin ilk durakları!

İşte seçimin ilk durakları!
14 Nisan 2015 - 06:54 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim gezilerine 25 Nisan’da Erzurum ve Sivas’tan başlayacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Başbakanlık Resmi Konutu’nda seçim beyannamesi üzerinde çalıştı. Bugün de beyannameye son şeklini verecek olan Başbakan Davutoğlu, yarın Ankara’da seçim beyannamesini açıklayacak ve partisinin 7 Haziran genel seçimlerindeki milletvekili adaylarını tanıtacak.

VEKİLLERE YEMEK

Davutoğlu, perşembe günü ise bakanların ve Merkez Yürütme Kurulu üyelerinin katılımıyla parti genel merkezinde seçim stratejisi toplantısını gerçekleştirecek. Cuma günü yeni Yargı Reformu Stratejisi’ni açıklayacak olan Davutoğlu, İstanbul’da partisinin İstanbul adaylarının tanıtım törenine katılacak. Davutoğlu, akşam saatlerinde Ankara’ya dönerek, 24. Dönem Parlamentosu AK Parti grubuna Çankaya Köşkü’nde eşli yemek verecek. Daha önce Davutoğlu’nun 3 dönemlik ve 3 dönemlik olmadığı halde listeye giremeyen milletvekillerine ayrı bir yemek vermesi planlanıyordu. Ancak Davutoğlu, tek yemekte bütün milletvekillerini toplama kararı aldı.

PLANLAMA DEĞİŞTİ

Cumartesi günü Memur-Sen Kongresi’ne katılacak olan Davutoğlu, pazar günü de İstanbul’da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Davutoğlu, daha önce seçim startını Hakkâri’de vereceğini açıklamıştı. Ancak bu planlamada değişikliğe gidildi. Davutoğlu, 25 Nisan’da Erzurum ve Sivas’a gidecek. Cumhuriyet’in kuruluşunda temel yapı taşlarından olan Erzurum ve Sivas kongrelerine sembolik bir anlam yükleyen Davutoğlu, “Yeni Türkiye” yolculuğunda da başlangıcını bu şehirlerden yapacak.

Davutoğlu’nun Hakkâri ziyaretini erteleme sebebi ise Hakkâri Havaalanı’nın inşaatının bitirilememesi. Davutoğlu, mayısta hem havaalanının açılışını yapacak hem de Hakkâri’de miting düzenleyecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)