BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaİşte ortalama Türk erkeği!----

İşte ortalama Türk erkeği!

İşte ortalama Türk erkeği!
11 Şubat 2011 - 08:35 www.finansgundem.com

Güney Afrikalı bir sanatçı, dünyanın yaklaşık 40 değişik ülkesinden yüzlerce insanı fotoğraflayarak her halkın ortalama görüntülerini oluşturdu

Mike Mike (47) adlı sanatçı, dünyanın önemli kentlerinden insanları görüntüleyerek bunları bilgisayar ortamında birleştirip birçok farklı ırktan insanın genel olarak nasıl görüneceğini tespit etti.
Fotoğrafçı Mike, İstanbul ve Ankara’da yaptığı çekimlerle Türklerin genel görünümünü saptadı. Ankara’da Gençlik Parkı’nda, İstanbul’da ise Eminönü’nde insanların fotoğrafını 1 lira karşılığında çektiğini söyleyen Mike, kadınların görüntü alınmasını kabul etmediklerini, bu yüzden Türk kadınının ortalama bir görüntüsüne ulaşamadığını dile getirdi.
Sanatçının “Yarının Yüzü” adını verdiği çalışma Brezilya’da iki kez sergilendi. Mike, bu fotoğrafları “küreselleşmenin dinamiklerinden olan insanı keşfetme çabasıyla” oluşturduğunu belirtti. Güney Afrika’nın başkenti Cape Town doğumlu olan Mike, yılın bir bölümünde Avustralya’nın Sydney kentinde, geri kalanında ise İstanbul’da yaşıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)