BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte okulların tatil edildiği şehirler----

İşte okulların tatil edildiği şehirler

İşte okulların tatil edildiği şehirler
18 Şubat 2015 - 18:27 www.finansgundem.com

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.

Ordu'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın okulların tatil edildiği bildirildi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan hava tahminlerine istinaden yarın Mesudiye, Ulubey, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, Aybastı, Korgan ve İkizce ilçelerinin tamamında, Ünye ilçesinde Pelitliyatak ve Yenikent Mahalleleri'ndeki okullarda, Perşembe ilçesinde ise taşımalı eğitim yapılan okulların tatil edildiğini söyledi.

Türkkan, yarın Altınordu ilçesi, Fatsa, Kabadüz, Gülyalı ve Kabataş ilçelerinde eğitim ve öğretimin devam edeceğini kaydetti.

Yozgat
Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezindeki anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde eğitim-öğretime yarın da ara verilmesi kararlaştırıldı.

Aydıncık, Boğazlıyan, Sarıkaya, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Çandır, Sorgun, Çayıralan, Şefaatli ilçelerinde okullar yarın için tatil edildi. Yenifakılı, Yerköy ve Akdağmadeni ilçelerinde ise taşımalı  eğitim veren okullardaeğitim yapılmayacak.

Niğde
Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. 

Sivas
Sivas'ın ise Gemerek ve Yıldızeli ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi. Yarın bu ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Karaman
Karaman'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezinde yarın okullar tatil edildi.

Karayolları ve Karaman Belediyesi ekiplerinin, karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor.

Sakarya
Sakarya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olaganüstü toplantısında, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında yarın eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Kocaeli
Kocaeli ve tüm ilçelerindeki anaokulları, ilk, orta ve liselerle rehabilitasyon merkezlerinde, eğitim ve öğretime yarın ara verildiği bildirildi.

Kamuda çalışan engellilerle hamilelerin yarın idari izinli sayılacağına yer verilen açıklamada, mevcut kar yağışının olumsuz etkilerine karşı kentteki ilgili kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri almaları istendi.

Öte yandan, Kocaeli Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün ikinci öğretimlerde eğitim öğretime ara verildiği bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)