BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte Mutluluk Kulübü----

İşte Mutluluk Kulübü

İşte Mutluluk Kulübü
03 Aralık 2018 - 14:34 www.finansgundem.com

Ne mutsuzluğu yok etmek mümkündür ne de bu sayede mutluluğu yakalamak. Peki mutluluk öğrenilebilir mi? Müge Çevik’in kaleminden…

Mutluluğu öğrenmek için yapılacak en akıllı iş mutsuzluğa birkaç basamak yukarıdan farklı bir bilinç ile bakmaktır.

Profesyonel Koç (ICF-PCC), Eğitmen Müge Çevik’in kaleminden çıkan “Mutluluk Kulübü” kitabı bu basamakları birlikte çıkmak ve yaşama baktığımız yeri değiştirmek üzere tasarlanmış.

“Bir derdimiz varsa şükür hayattayız demektir, çünkü kendimize dert edindiklerimizin hepsi bu yaşamın meseleleri. Hayatta olduğu sürece mutluluk peşindedir insan ve yine hayatın içinde bir arayıştır mutluluk. Büyüyen, gelişen, asgari fiziksel ihtiyaçlarını karşılayıp daha fazlasının peşinde olanların konusudur bir bakıma mutluluk. Bu hali ile de keyif çıkartılabilir mutluluk arayışından.

Yaşam bir bakiyeler toplamı, artısı eksisinden fazla ise veya artısını daha fazla görünür, hatırlanır, uzatılır kılabilirse insan bütün ustalık bu noktada. Tatsız şeyler illa ki olacak, zıtlıklar kendini her fırsatta gösterecek, bu sayede yaşam renklenecek ve hepimize büyüme fırsatı sunmaya devam edecek.”

Ceres Yayınları’ndan çıkan “Mutluluk Kulübü Gelişim” okurlarla buluştu.

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)