BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİşte Koç Holding'in yeni CEO'su!----

İşte Koç Holding'in yeni CEO'su!

İşte Koç Holding'in yeni CEO'su!
17 Şubat 2015 - 13:17 www.finansgundem.com

Koç Holding CEO görevine 31 Mart’tan itibaren Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu atanacak

Koç Holding CEO olarak görev yapmakta olan Turgay Durak'ın 31 Mart'tan itibaren emekliye ayrılacak olması nedeniyle, söz konusu göreve Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'nun atanacağını duyurdu. Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, Çakıroğlu'nun 17 Şubat 2015 tarihi itibariyle Koç Holding CEO Vekili, 31 Mart 2015 tarihinden itibaren de CEO olarak görev alacağı belirtildi. Açıklamaya göre, Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı olarak ise, Arçelik ARCLK.IS Finansman ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Kemal Ebiçlioğlu'nun atanacağı ifade edildi.

LEVENT ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan ve yüksek lisansını Illinois Üniversitesi'nde yağan Çakıroğlu, 1988-1991 yılları arasında Maliye Bakanlığı'nda Hesap Uzmanı Yardımcısı görevini yürütürken, 98-2002 yılları arasında Koç Holding'de Mali İşler Koordinatörü, 2002-2007 arasında ise Koçtaş Yapı Marketleri'nde Genel Müdürlük görevini yürüttü. 2010 yılından bu yana Çakıroğlu holding bünyesinde Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevini sürdürüyor. Koç Holding'in şu andaki CEO'su ise Turgay Durak.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)