BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİŞ’TE KOBİ bir ödül daha kazandı----

İŞ’TE KOBİ bir ödül daha kazandı

İŞ’TE KOBİ bir ödül daha kazandı
17 Mayıs 2013 - 13:06 www.finansgundem.com

KOBİ’lerin sitesi İŞ’TE KOBİ bir uluslararası ödül daha kazandı

KOBİ’lerin sitesi İŞ’TE KOBİ bir uluslararası ödül daha kazandı
İş Bankası’nın KOBİ’lere özel olarak hazırladığı İŞ’TE KOBİ web sitesi yenilikçi uygulaması SUNUMATİK ile Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP) tarafından düzenlenen "Hermes Creative Awards 2013" yarışmasının Landing Page kategorisinde “Gold Winner” ödülünü aldı. Bugüne kadar  almış olduğu ödüllerinin sayısını 29’a çıkaran İŞ’TE KOBİ web sitesi, SUNUMATİK uygulaması ile 11’inci ödülünü kazanmış oldu.
Tasarımı MagiClickDigital Solutions tarafından yapılan, sektörel içerikleri Dünya Gazetesi desteğinde oluşturulan İŞ'TE KOBİ web sitesinin yenilikçi uygulaması SUNUMATİK; KOBİ'lere hazır şablonlar yardımıyla birbirinden zengin ve etkili firma tanıtım sunumlarını kolaylıkla hazırlama imkânı sağlıyor. SUNUMATİK uygulaması, hizmete sunulduğu 2011 yılından bu yana 3.500’ün üzerinde KOBİ tarafından kullanıldı.
Dünyanın önde gelen pazarlama uzmanlarının yer aldığı AMCP tarafından gerçekleştirilen ve her yıl en yaratıcı projelerin ödüllendirildiği “Hermes Creative Awards” yarışmasından alınan bu sonuç ile, 29’uncu ödülünü kazanan İŞ’TE KOBİ internet sitesi, 2011 yılında “Best Portal Website”, 2012 yılında SUNUMATİK ile “Best Interactive Services Website" ve “Internet Advertising Competition” yarışmasından “Silver Award” ödüllerine de layık görülmüştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)