BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Kartal'ın Sporting Lizbon 11'i----

İşte Kartal'ın Sporting Lizbon 11'i

İşte Kartal'ın Sporting Lizbon 11'i
10 Aralık 2015 - 21:44 www.finansgundem.com

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde kader maçında Sporting Lizbon'a konk oluyor

Sporting Lizbon Beşiktaş mücadelesi Kara Kartal'ın kader sınavı. UEFA Avrupa Ligi'nde son hafta mücadelelerinde Beşiktaş Sporting Lizbon deplasmanında en azından 1 puan almak için mücadele edecek.

İŞTE İLK 11'LER:
Sporting Lizbon: Rui Patrício, Joao Pereira, P.Oliveira, Naldo, Jefferson, W.Carvalho, Adrien, Joao Mario, Ruiz, Montero, Slimani

Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu son hafta karşılaşması olacak. Siyah Beyazlılar, son karşılaşma öncesinde 9 puanla lider durumda yer alıyor. Sporting Lizbon ise 7 puanla 3. sırada. Lokomotiv Moskova, 8 puanla 2. sırada bulunuyor.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçını kazanırsa gruptan lider olarak çıkacak. Eğer berabere kalır, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yu yenerse, Siyah Beyazlılar, grubu ikinci sırada tamamlayarak Avrupa yoluna devam edecek.

BEŞİKTAŞ'IN VEDA ETME İHTİMALİ DE VAR!
Kara Kartal'ın grubu oldukça karışık. Yukarıda verilen ihtimallerin dışında, Beşiktaş Sporting Lizbon'a yenilir, Lokomotiv Moskova da galip gelirse, Siyah Beyazlılar Avrupa macerasına veda etmiş olacak.

Beşiktaş'ın gruptan çıkamaması için bir ihtimal daha bulunuyor. Sporting Lizbon Beşiktaş'ı 2 farklı yener, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yla berabere kalırsa, Kartal yine Avrupa'ya veda ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)