BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte kadın canlı bomba----

İşte kadın canlı bomba

İşte kadın canlı bomba
06 Ocak 2015 - 19:43 www.finansgundem.com

Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı düzenleyen kadın bombacıyı olay yerine getirdiği iddia eden ticari taksi sürücüsü ifade verdi

Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı düzenleyen kadın bombacıyı olay yerine getirdiği iddia eden ticari taksi sürücüsü, ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Taksi sürücüsü, "Benim taksi ile geldi. Bir kişiydi. Rusça konuşuyordu" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Bombacı kadının ticari taksiyle getirdiği iddia edilen bir ticari taksi sürücüsü polisin kendisine gösterdiği fotoğrafı teşhis etti. Bunun üzerine taksi sürücüsü ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Polis aracına binerken gazetecilerin sorularını yanıtlayan taksi sürücüsü, "Benim taksi ile geldi. Bir kişiydi. Rusça konuşuyordu. Rus olduğunu söyledi" dedi. Daha sonra polis aracına bindirilen sürücü, ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Taksi sürücüsü polise verdiği ifadesinde şüphelinin kendisine ‘ben hamileyim' diyerek buraya (olay yerine) kadar geldik" dediği öğrenildi.

Kimliği belirlendi
Sultanahmet saldırganının kimliği belirlendi. Bombalı saldırıyı Elif Sultan Kalşen adlı kişi gerçekleştirdi.

Kalşen, 1 Mayıs eylemlerinde gözaltına alınıp "örgüt üyesi oldukları" iddiasıyla tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilmiş, ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)