BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte IŞİD'in Türkiye'deki hedefi!----

İşte IŞİD'in Türkiye'deki hedefi!

İşte IŞİD'in Türkiye'deki hedefi!
29 Ekim 2015 - 09:39 www.finansgundem.com

Gaziantep'te hücre tipi örgütlenen terör örgütü IŞİD'in Amasya Merzifon'daki 5. Ana Jet Üssü'ne canlı bomba saldırısında bulunacağı belirlendi

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı, Gaziantep'te hücre tipi örgütlenen IŞİD'in hedefinde bir askeri üssün olduğunu belirtti.

IŞİD'in hedefindeki askeri üs 'Amasya Merzifon'daki 5. Ana Jet Üssü'. Bu üsse saldırıda da Ankara ve Suruç'ta olduğu gibi canlı bombaların kullanılacağı belirlendi. Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre örgüt, Amasya Merzifon'daki 5. Ana Jet Üssü'ne saldırı yapmaya hazırlanıyordu.

DİJİTAL VERİLER İNCELENDİ

Dijital veriler üzerinde yapılan incelemede 5. Ana Jet Üssü'ne ilişkin bilgilere ulaşıldı. Bu üsse saldırıda da Ankarave Suruç'ta olduğu gibi canlı bombaların kullanılacağı belirlendi.

Habertürk'ün haberine göre, Amasya'nın Merzifon İlçesi'ne konuşlu bulunan 5. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda 151. Tunç ve 152. Akıncı filolarına bağlı F-16/C ve F-16/D savaş uçakları görev yapıyor.

151. Filo, 12 F-16 filosu arasında en farklı göreve sahip filo. 151. Filo, Suriye sınırındaki devriye uçuşlarında da görev alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)