BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte İmparator'un mal varlığı!----

İşte İmparator'un mal varlığı!

İşte İmparator'un mal varlığı!
27 Mart 2013 - 09:48 www.finansgundem.com

İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliği kadar 5 ayrı sektörde faaliyet gösteren bir holdingin patronu

Uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan ve şimdilerde yeni çocuğunun doğumunu bekleyen İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliği kadar 5 ayrı sektörde faaliyet gösteren 20 milyon TL ciro ve 600 çalışana sahip bir holdingin de patronu. Gıda, 6 kebap salonu ile Tatlıses'in her detayı ile ilgilendiği grubun lokomotifi konumunda. Sabah’ın haberine göre, yıllık cirosu 8 milyon TL olan holding bu yıl yüzde 100 büyüme hedefliyor. Tatlıses'in çiğ köfte fabrikası da iki yıl önce faaliyete geçti. Şimdiden 35 bayilik verilirken, bu yıl 400 bayiye ulaşılması hedefleniyor. Tekstil Tatlıses grubunun faaliyet gösterdiği bir diğer alan. 13 yıldır faal. 100 kişinin çalıştığı Seyrantepe'deki üretim merkezinden dünyanın dört bir yanına ihracat yapılıyor. Tatlıses bilinenin aksine profesyonellerle çalışıyor. Alarko, Renault ve Efes Pilsen'de üst düzey yöneticilik yapan isimler kadrosunda.
TV'DEN PRODÜKSİYON ŞİRKETİNE 
Tatlıses'in kendi markasıyla eğlence sektöründeki faaliyetleri de grubun önemli bir ayağını oluşturuyor. 
Bunlar arasında Tatlıses TV, Tatlıses'in albümlerinin çıktığı İdobay, İbo Show'u hazırlayan Tatlıses Prodüksiyon, menajerlik şirketi Ses Ajans ve Tatlıses'in konserleri yer alıyor. Tüm bu faaliyetlerden yaratılan ciro 5 milyon TL'yi buluyor. 
Tatlıses Grubu'nun Kuşadası'nda 1, Bodrum'da iki oteli var, havacılıkta da 1 jet ile hava taksi ile hizmet veriliyor. Tatlıses'in Kuzey Irak'taki yatırımları grubun dışında, Tatlıses'in kendi yatırımları olarak yer alıyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bülent AYDIN27 Mart 2013 10:41

    Allah aşkına bırakın bu işleri yaa, 20 milyon ciro 600 çalışan ile holding mi olur, bu rakamlara sahip binlerce KOBİ var ülkede, Tatlıses için iyi rakamlar bunlar, 600 kişiye iş-aş vermek, tebrik ediyorum ama holding falan bırakın bunları nolur, sıradan bir KOBİ firması deyip geçin lütfen...