BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulisİşte İbrahim Polat Holding’in yeni CEO’su----

İşte İbrahim Polat Holding’in yeni CEO’su

İşte İbrahim Polat Holding’in yeni  CEO’su
13 Nisan 2015 - 18:25 www.finansgundem.com

İbrahim Polat Holding bünyesinde CFO olarak hizmet veren Baran Demir yeni yapılanmada CEO’luğa atandı.

İbrahim Polat Holding’in  yeni yapılanması kapsamında bünyesinde oluşturulan CEO’luk görevine  aynı grupta CFO olarak hizmet veren Baran Demir atandı.  
 
İnşaat, Turizm, Sanayi, Enerji  dallarında faaliyet gösteren İ.Polat Holding’de uzun yıllardır hizmet veren Baran Demir   meslek hayatına 1982 yılında Maliye Bakanlığı’nda başladı. Hesap Uzmanlığı ve Baş Hesap Uzmanlığı  yaptıktan sonra 1991 -1996 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yaptı. 1996 yılında Kamu hizmetinden ayrılan Baran Demir aynı yıl İ. Polat Holding’e katıldı. Genel Müdürlük, Mali İşler Koordinatörlüğü görevlerinde bulunduktan sonra uzun yıllar  Mali İşler Grup Başkanı (CFO) olarak görev yaptı.

Halen Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Üyeliği görevlerine de devam etmektedir.
 
Baran Demir, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirmiş ve  Amerika’da Western Michigan Üniversitesi’nde Ekonomi dalında  master yapmıştır. Bağımsız Denetçi ve Yeminli Mali Müşavir belgelerine sahip olup vergi konusunda yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)