BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Fener'in ilk başkan adayı----

İşte Fener'in ilk başkan adayı

İşte Fener'in ilk başkan adayı
30 Ağustos 2013 - 14:25 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin CAS sürecinin sonrasında dün yaptığı toplantıda olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından ilk başkan adayı belli oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, "Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım" dedi.
"Çanakkale Boğazı'nı Yüzerek Geçme Yarışması"na katılan Saran, yarışma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun seçimli olağanüstü genel kurula gitme kararı aldığını hatırlattı. Başkan adaylığı konusunda büyük bir destek aldığını belirten Saran, şöyle konuştu:
"Bugün biraz fazla yüzdüm ama bitirdim. Çanakkale Boğazı'nda yüzmek gerçekten çok güzel. Zaten önemli olan burada hep birlikte olabilmek. Organizasyon da çok güzel. Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım. Zaten bugün de Fenerbahçe için fazla yüzdüm. Kafam daldı gitti. Fenerbahçe'yi düşüne düşüne gittik."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)