BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Fenerbahçe'nin UEFA savunması----

İşte Fenerbahçe'nin UEFA savunması

İşte Fenerbahçe'nin UEFA savunması
16 Haziran 2013 - 08:38 www.finansgundem.com

UEFA Disiplin Kuruluna sevk edilen ve 20 Haziran'da Nyon şehrinde savunmasını verecek olan Fenerbahçe her ayrıntıyı göz önüne alacak

TFF kararlarına vurgu yapacak olan F.Bahçe, Emenike-Götze benzerliğini, "Helvacı ve Arıboğan beni yanlış yönlendirdi" diyen Cornu'nun istifasını ve Belhanda'nın penaltısını masaya yatıracak
UEFA tarafından beş yöneticisinin ömür boyu, kulübün de Avrupa'dan 2 yıl men edilmesi istemiyle Disiplin Kurulu'na sevkedilen Fenerbahçe, 20 Haziran'da Nyon'da yapacağı savunma için hiçbir detayı gözden kaçırmıyor. Sarı-lacivertliler, Etik Kurulu'nun ilk raporu baz alınarak hazırlanan UEFA Disiplin Kurulu raporuna itiraz edecek. Ayrıca yargı sürecinin hala sürdüğü, ülke federasyonunun kararının dikkate alınması gerektiği belirtilecek.
Cornu neden istifa etti!
3 Temmuz sürecinin işleyişindeki aksaklıkları da savunma olarak gösterecek Fenerbahçe, sürecin tamamına hakim olan Başmüfettiş Pierre Cornu'nun sürecin ortasında "Mehmet Helvacı ve Lutfi Arıboğan beni yanlış yönlendirdi" diyerek sürpriz bir şekilde istifa etmesinin nedeninin araştırılmasını isteyecek. Ayrıca davanın tecrübesiz Fernandez Palacios'a verilmesinin nedenleri sorulacak.
Mario Götze de oynamadı
F.Bahçe Hukuk Kurulu, şike iddialarını örneklerle çürütmeye çalışacak. Şike sürecinde çok konuşulan Emenike transferi ve bu futbolcunun F.Bahçe'ye karşı oynamamasına Mario Götze örneği gösterilecek. Dortmund'un yıldızı Götze, lig devam ederken Bayern Münih'e transfer olmuş yeni takımına karşı hem kupada hem de Şampiyonlar Ligi'nde forma giymemişti.
Şüphe çeken penaltı
Şike olduğu iddia edilen 2010-11 sezonundaki maç görüntülerinin izlenmesi istenecek. Fransa Ligi'ndeki Ajaccio-Montpelier maçında Belhanda'nın rakip kaleciye köşeyi göstererek ve yedek kulübesinden onay alarak atmadığı penaltı da önemli örneklerinden olacak. Bu penaltı Avrupa'da büyük yankı uyandırmıştı.
Çifte standart uygulandı
UEFA'nın F.Bahçe'ye karşı ön yargılı bir tutum sergilediğine de vurgu yapılacak. Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası yarı final rövanş maçında sarı kartı bulunan Gaitan'ın, Gökhan Gönül'ün yüzüne vurduğu darbeye karşılık kart görmemesi ilk örnek olacak. Stat dışından atılan işaret fişekleri nedeniyle ceza alınması ve Marsilya deplasmanında Fransız polisinin Fenerbahçe taraftarına uyguladığı şiddet görüntüleri izlettirilecek ve çifte standart uygulandığı anlatılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)