BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Fatih Terim'in cezası----

İşte Fatih Terim'in cezası

İşte Fatih Terim'in cezası
27 Şubat 2013 - 11:00 www.finansgundem.com

G.Saray-Ordu maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Fatih Terim'in ne kadar ceza alacağı belli oldu

Şimdiden Türk futbol tarihinin unutulmaz maçları arasına giren G.Saray-Orduspor karşılaşmasının yankısı sürerken, kamuoyu, mücadelenin devre arasında hakem Serkan Çınar tarafından tribüne gönderilen Fatih Terim'in ne kadar ceza alacağını konuşuyor. Fotomaç işte bu sorunun yanıtını veriyor. Terim, sanıldığı gibi ağır bir ceza almayacak. Çünkü Çınar raporunda Terim'in kendisine "Sana bu keyfi yaşatmayacağım, çık yine ilk yarıdaki gibi yönet maçını" diyerek alkışladığını yazdı. İşte bu rapor Terim'i kurtaracak. Çünkü bu sözler "centilmenliğe aykırı hareket"e giriyor ve cezası 1 maç.
TRİBÜNDE KURAL İHLALİ
Terim'in daha önce bir yıl süreyle ertelenen cezası "ağır hakaret"ten olduğu için son eylemi, suç tekrarı anlamına gelmiyor. Yani ertelenen iki maçlık cezası bu eyleminden alacağı bir maçlık cezaya eklenmeyecek. Öte yandan tribüne gönderildikten sonra yedek kulübesiyle diyalog kuran Terim'in bu ihlalden dolayı da 2 maç ceza alması bekleniyor. TFF'ye yakın kaynaklar Fatih Terim'in Orduspor karşılaşmasında yaptığı centilmenliğe aykırı hareket ve tribüne gönderildikten sonra yedek kulübesiyle diyaloğa girmesinden dolayı toplam 3 maç ceza almasının büyük ihtimal olduğunu söylediler.
'BİLEREK YAPTI' İDDİASI
İşte bu noktada "Acaba Terim takımı ateşlemek için kendini bilerek mi attırdı" iddiaları gündeme geldi. Çünkü hoca küfür etmediği takdirde en fazla 1 maç ceza alacağını biliyordu. Kendisinin tribüne gönderilmesiyle birlikte futbolcunun da, taraftarın da uykudan uyanacağından emindi. O nedenle Terim, hakemi "kibarca" taciz ederek kendisini attırdı ve bu olayın statta anons edilmesinden sonra da hem futbolcular hem de taraftar büyük bir tepki gösterdi. Diğer yandan temsilci ise maç raporuna "Terim, hakeme ağır bir harekette bulundu. Uyarılara rağmen tribünden taktik verdi" diye yazdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)