BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çılgın direkçinin ilk isteği----

İşte çılgın direkçinin ilk isteği

İşte çılgın direkçinin ilk isteği
25 Mart 2013 - 18:20 www.finansgundem.com

Tekirdağ'da 50 saattir 90 metrelik direk tepesinde duran şahıs aşağı indi

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ’ın merkeze bağlı Seymenli köyünde bulunan bir GSM şirketine ait 90 metrelik baz istasyonu çıkan ve 50 saattir aşağı inmeyen 42 yaşındaki Ali Reşit, telsizden irtibat kuran Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım’ın, 1 saatlik çabası sonucunda aşağı inmeyi kabul etti. Jandarma ekiplerinin uzaklaşmasını isteyen Reşit, ekipler uzaklaştıktan sonra çıktığı direkten 20 dakikada aşağı indi.
Reşit, “Kimliğim olmadığı için askere gidemedim. Askere gitmek istiyorum. Bir de bir iş istiyorum. Daha başka bir şey istemiyorum.” dedi.
Vali Yardımcısı Yıldırım, şahsın isteklerinin karşılanacağını söyledi. Yemeğini yedikten sonra jandarma tarafından göz altına alınan Reşit, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere il jandarma komutanlığına götürüldü. Anne babasını 1975’deki Lice depreminde kaybettiği öğrenilen Reşit’in nüfus cüzdanının olmadığı kısa bir süre öncede geçici kimlik verildiği kaydedildi. Reşit’in Türkiye’nin birçok ilinde yüze yakın benzer eylem yaptığı belirtildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)