BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte böyle yakalandı----

İşte böyle yakalandı

İşte böyle yakalandı
19 Temmuz 2013 - 08:51 www.finansgundem.com

Boston bombacısının yakalanma anına ait bir fotoğraf yayınlandı

ABD’nin Boston kentinde Nisan ayında düzenlenen geleneksel maratonda gerçekleştirdiği bombalı saldırıyla üç kişinin ölümüne neden olan Dzhokhar Tsarnaev’in, polis tarafından yaralı olarak ele geçirildiği ana ait fotoğraf yayımlandı. Fotoğraflar, ABD kamuoyunda infiale yol açan Rolling Stones dergisinin son sayısının ardından ortaya çıktı.
'Saldırıyı ağabeyim planladı'
Rolling Stones dergisinin en son sayısındaki kapağında Boston saldırısı şüphelisi Dzhokhar Tsarnaev’e yer vermesi, ABD'de büyük tepkiye yol açtı.
Boston’da 15 Nisan’da ağabeyi Tamerlan Tsarnaev ile birlikte bombalı saldırılar düzenleyen ve üç kişinin ölümüne, 260’dan fazla kişinin de yaralanmasına neden olan Dzhokhar Tsarnaev’in, polis tarafından saklanmakta olduğu bir teknenin içinden çıkarılıp teslim olduğu ana ait fotoğraf kamuoyuna sunuldu.
19 yaşındaki Dzhokhar Tsarnaev’in yaralı ve kanlar içinde gösteren fotoğraf, ABD’yi ayağa kaldıran Rolling Stones dergisinin en son sayısına ait kapağın ortaya çıkmasından bir gün sonra sunuldu. Söz konusu kapakta, Dzhokhar’ın fotoğrafı ‘Bombacı’ başlığıyla yer alıyor. Açıklamada ise ‘genç ve gelecek vaat eden bir insanın nasıl bir canavar haline geldi’ ifadesi yer alıyor.

Dzhokhar’ın yeni fotoğraflarında, bir evin arka bahçesindeki teknede saklanan saldırganın üst başı yıpranmış ve yüzü kanlar içinde teslim olduğu an görülüyor. Polisin Dzhokhar üzerinde doğrulttuğu keskin nişancı tüfeklerin lazeri Dzhokhar’ın alnında görülebiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)