BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş'te ''Borsa İşlem Platformu'' ----

İş'te ''Borsa İşlem Platformu''

İş'te ''Borsa İşlem Platformu''
25 Şubat 2013 - 16:33 www.finansgundem.com

İş Bankası, ''Borsa İşlem Platformu'' uygulamasını hizmete sundu

İş Bankası, İMKB verilerini kesintisiz bir şekilde izlenmesi ile hisse senedi ve varant emirlerinin borsaya hızlı bir şekilde iletilmesini sağlayan ''Borsa İşlem Platformu'' uygulamasını hizmete sundu.
Şirket açıklamasına göre, İş Bankası'nın bireysel internet şubesi üzerinden erişilebilen uygulaması ücretsiz kullanılabilecek.
Hisse senedi piyasası verilerini detaylı izlemek isteyen müşteriler ise seçtikleri ilave bir İMKB veri lisans paketini internet şubesi üzerinden satın alabilecek.
Teknik analiz, kademe analizi, şirket bilançoları, alarm ekleme gibi özelliklere sahip uygulama, müşterilerin bankadaki hesapları üzerinden portföy görüntüleme ve emir değişikliği yapabilmelerine de imkan tanıyor.
Borsa İşlem Platformu, herhangi bir ek programa ihtiyaç duyulmaksızın Java yazılımı yüklü olan her bilgisayarda çalıştırılabiliyor. Borsa İşlem Platformu'nda yer alan kullanıcı ekranları ve uygulamanın oturum süresi müşteri tercihlerine göre kişiselleştirilebiliyor.
Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye isbank.com.tr'de yer alan yatırım sayfasından ulaşılabiliyor.

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)