BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Beşiktaş'tan ayrılacak ilk isim!----

İşte Beşiktaş'tan ayrılacak ilk isim!

İşte Beşiktaş'tan ayrılacak ilk isim!
02 Haziran 2017 - 11:31 www.finansgundem.com

Süper Lig'de çifte şampiyonlukla birlikte 3. yıldızı da takan Beşiktaş, gelecek sezonun kadro hazırlıklarına şimdiden başladı.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi hem yeni transferler hem de takımdan ayrılacak isimler ile ilgili planlamalar yapılıyor. Siyah beyazlılar'da Brezilyalı savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo ile yollar ayrılıyor.

Rhodolfo için ülkesinin takımlarından Flamengo, siyah beyazlı kulübe transfer teklifinde bulunmuştu.

Haber1903’te yer alan habere göre; Beşiktaş ile Flamengo, Rhodolfo için büyük ölçüde anlaşma sağladı. Siyah Beyazlılar'ın Brezilyalı oyuncu için 1.4 Milyon euro bonservis ücreti alacağı öğrenildi. Transferin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere üzere Brezilyalı stoper geçtiğimiz sezon Gaziantepspor'la İstanbul'da oynanan maçta çok ciddi bir sakatlık yaşamış ve daha sonra bir daha toparlanamamıştı. Şenol Güneş de geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında mutlaka bir stoper alacaklarını, gidecek oyuncuların da takımdan ayrılacaklarını bildiğini söylemişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)