BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Beşiktaş'ın Brugge 11'i----

İşte Beşiktaş'ın Brugge 11'i

İşte Beşiktaş'ın Brugge 11'i
12 Mart 2015 - 18:53 www.finansgundem.com

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge'e konuk oluyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge'e konuk oluyor. Jan Breydel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hakemi ise İskoçya'dan Craig Thomson.

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i;

BEŞİKTAŞ (4-2-3-1): Cenk - Serdar, Ersan, Necip, Opare - Veli, Oğuzhan - Gökhan, Tolgay, Olcay - Demba Ba

BILIC'TEN NECİP SÜRPRİZİ
Slaven Bilic, Club Brugge maçına son haftalarda defansta başarılı performans ortaya koyan Necip tercihi ile çıkıyor. Necip, stoperde Pedro ya da Ersan'ın olmadığı maçlarda bu bölgede görev yapmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Ancak bu gece için beklenen muhtemel kadrolarda, stoperde Ersan - Pedro ikilisi ile önlerinde defansif orta saha olarak Veli - Necip ikilisinin Bilic'in tercihi olması bekleniyordu. Bilic bunun yerine Pedro Franco'yu yanında oturtmayı ve defansta Ersan'ın yanında Necip'le başlamayı tercih etti.

MAÇ ÖNCESİ...
UEFA Avrupa Ligi'nde, Tottenham, Partizan ve Asteras'ın bulunduğu C Grubu'nu lider olarak tamamlayan Beşiktaş, bir sonraki turda karşılaştığı İngiliz devi Liverpool'u eleyerek son 16 turuna kaldı.

Temsilcimizin bu turdaki rakibi Belçika temsilcisi Club Brugge ise Torino, HJK ve
Copenhag'ın bulunduğu B Grubu'nu lider olarak tamamladı. Brugge bir sonraki turda ise Aalborg'u eleyerek Beşiktaş'ın rakibi oldu.

BRUGGE'DE ÖNEMLİ EKSİK
Club Brugge takımının en önemli oyucularından birisi olan ortasaha oyuncusu Victor Vazquez’in lig maçında ayağı kırıldı ve sezonu kapattı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)