BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Aysal'ın yeni Bruma'sı!----

İşte Aysal'ın yeni Bruma'sı!

İşte Aysal'ın yeni Bruma'sı!
29 Ekim 2013 - 14:45 www.finansgundem.com

Sabah Gazetesi yazarı Tüzemen'e verdiği bilgide ara transfer döneminde Bruma düzeyinde genç bir Uruguayl futbolcuyu transfer edileceğini söyledi

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin takımın başına gelmesiyle birlikte Ocak ayında yapılacak transferler de büyük merak konusu olmaya başladı. Konuyla ilgili bir çok isim ön plana çıkarken bunlardan en çarpıcı olanı ise Levent Tüzemen'den geldi. Galatasaray camiasına yakınlığıyla bilinen Tüzemen, Sabah gazetesindeki köşe yazısında Ünal Aysal'ın Ocak ayında takıma Bruma gibi önemli bir yeteneği kazandıracağını ve bu ismin de Uruguaylı Gaston Ramirez olduğunu şu satırlarla anlattı:

"Galatasaray'ın kanatlardan yeterince hücum edemediğini vurgulayan Başkan Aysal özellikle sol tarafa Bruma çabukluğunda, yeteneğinde Uruguaylı genç bir yıldızla el sıkıştıklarını söyledi. 10 milyon Euro değerindeki 19 yaşındaki Bruma'nın kendilerini genç ve yetenekli oyuncuları transfer etme konusunda "Rol model" olduğunu söyledi. Uruguaylı milli yıldızın Galatasaray'a transferini kaleci Muslera yönetiyor. Başkan Aysal'ın doğru bir kararla almayı kararlaştırdığı bu Uruguaylı yıldız: Gaston Ramirez..."

22 YAŞINDA VE ÇOK SÜRATLİ

İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton'da forma giyen 22 yaşındaki Ramirez hücuma yönelik orta saha olarak forma giyiyor.  2012 yazında Bologna'dan 12 milyon sterlin karşılığında İngiliz ekibine transfer olan futbolcu sürati ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)