BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİşte Arzuhan-Mehmet Ali Yalçındağ'ın evi----

İşte Arzuhan-Mehmet Ali Yalçındağ'ın evi

İşte Arzuhan-Mehmet Ali Yalçındağ'ın evi
02 Ocak 2016 - 19:03 www.finansgundem.com

Parti sever olan Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ evlerini de ona göre tasarlattırdı

İş kadını Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın evini mimar Çağlayan Tuğal dizayn etti. Evlerinde parti vermeyi seven Yalçındağ çifti için özel tasarımlar yapıldı.
Kadıncaemlak'ın haberine göre evin tasarımı Mudo Concept ekibiyle birlikte çalışılarak yapıldı.

Ev tasarımının ev sahibiyle birtakım oyunu olduğunu söyleyen mimar Çağlayan Tuğal, ilk kez tanıştığı Arzuhan Doğan Yalçındağ için Mudo Concept ekibiyle birlikte çalışarak sakin ama güçlü karakterli bir daire tasarlamış. Koyu renk duvarların önünde toprak renklerinde tonlamaların yapıldığı odalarda ham ahşap yüzeyler, kütük ve dal formlu mobilyalarla natüralist bir tavır da var: “Dairenin karakterini veren ana elemanlar Doğan’ın kendi evinden getirdiği tablolar, yüksek bitkiler, ahşap mobilya seçimleri… Ev sahibimiz davet vermeyi çok sevdiği için masada ufak bir yeni yıl kutlaması mizanseni de kurguladık.”

Provence ve doğal detaylar. Koyu renk duvarların önünde toprak renklerinde tonlamaların yapıldığı evde, zarif detaylarla güçlendirilmiş sade auranın yanında ham ahşap yüzeyler, kütük ve dal formlu mobilyalarla desteklenmiş natüralist tavır dikkat çekiyor.

Sadeliğin hakim olduğu çalışma odasının ana mobilyası olan çalışma masası, evin geneline yayılan ham ahşap dokuyu güçlendirir nitelikte.


Yatak odası ve banyo arasında kalan espasta yer alan yuvarlak hatlı dolap ünitesine kabaralı bir koltuk ve ham ahşap gövdeli bir aydınlatma eşlik ediyor. Banyoda küvetin başucunda ahşap tabura üzerinde bir aromaterapi köşesi kurgulanmış.


Yatak odası, kurşun, siyah, yeşil ve bej tonlarında tasarlanmış. Kapitone kadife yatak başıyla taçlanan yatağın başuçlarında ise cam-metal ortaklığındaki minimalist sehpalar komodin olarak görev yapıyor.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alp03 Ocak 2016 18:28

    mevzu geçen şahıslarda o bahsettiğin erdemlilik varmı acaba ben her zaman derim kendi hısızlığmızı başkalarına atar malı götürürüz bizim soyumuz kirlendi..

  • erdal03 Ocak 2016 17:30

    japonlar hiselerinin değerini şeref meselesi yaparlar.

  • Sayın doğan,03 Ocak 2016 02:53

    Doğan grubu hisselerinin durumu sizi hiç üzmüyor mu, gerçekten değeri bu mu..maydanozdan ucuz hisse gurubunuza yakışıyor mu,lütfen ..

  • alp02 Ocak 2016 21:45

    bide DHOL hisselerinin borada rezilliğini sorsaydnız ya