BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte Ankara'nın 'Gezi Parkı olayı'----

İşte Ankara'nın 'Gezi Parkı olayı'

İşte Ankara'nın 'Gezi Parkı olayı'
06 Haziran 2013 - 16:03 www.finansgundem.com

Ankara'da eylemciler AOÇ arazisinin daha güvenli bir alana taşınmak istenmesini protesto ettiler

Ankara'daki sivil toplum örgütleri ve meslek odaları tarafından oluşturulan Başkent Dayanışması Platformu üyeleri, bugün, Çukurambar'da bulunan AOÇ arazisinin, DHKP-C'nin bombalı saldırısının ardından daha güvenli bir alana taşınmak isteyen ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ne tahsis edilmesini protesto ederek, büyükelçilik önüne siyah çelenk bıraktı. Protestocular, ABD Büyükelçiliği'nin AOÇ arazisinden vazgeçmesini istedi.
Başkent Dayanışması Platformu üyelerinden oluşan yaklaşık 150 kişilik grup bugün, Kızılay'da toplandı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök de protestoculara destek verdi. Grup, "ABD elini AOÇ'den çek", "Her yer Taksim her yer direniş" sloganları atarak, Kızılay'dan ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önüne kadar yürüdü.
Büyükelçilik önünde çok sayıda polis ve TOMA'larla karşılanan grup, büyükelçiliğe 50 metre mesafedeki Kenedy Cadesi'nde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından platform temsilcileri büyükelçilik duvarına, "ABD elini AOÇ'den çek" yazılı siyah çelenk bıraktı.
Platform temsilcileri çelengi bırakırken, "Büyükelçilik Atatürk'ün arazisinden vaz geçmeli kendine başka bir yer aramalıdır. Bu siyah çelenk sadece sessiz çığlığımızdır" açıklaması yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)