BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte AK Parti'nin oy oranı!----

İşte AK Parti'nin oy oranı!

İşte AK Parti'nin oy oranı!
02 Aralık 2013 - 10:54 www.finansgundem.com

CNN Türk’e konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Yüzde 51-52 gibi bir desteğimiz var" dedi...

Seçim barajıyla ilgili düzenlemenin pakette olmadığını belirten Atalay, bu konuda üç alternatif sunduklarını ve yeterince tartışılıp olgunlaşmadığı için bu pakette yer almadığını kaydetti. Atalay, Suriyeli sığınmacıların vatandaşlığa alınıp seçmen yapılacağı iddialarına ilişkin olarak da, “Vatandaşlık söz konusu değil. Çıkarılan belge yanlış ve eskidir. Kamplarda kalan sığınmacılara kimlik veriliyor” dedi. Atalay, MGK’da 2004’te imzalanan “Gülen Cemaati”ne yönelik eylem planını da içeren karar doğrultusunda cemaatin okul ve dershanelerine fişleme yapıldığı iddialarına ilişkin olarak da, “Bizim dönemimiz, her kesim için demokrasinin arttığı bir dönemdir. Özgürlük ve çalışma alanlarını genişletmişletme imkanı sunulmuştur. Fişleme yapıldığı iddialarına katılmıyorum” dedi.

AK PARTİ'NİN OYU

Bakan Atalay " Partinin hedefi en azından genel seçimin altına düşmemektir. Yüzde 51-52 gibi bir desteğimiz var. Seçimden sonra bunu korumamız çok önemli. Bu yerel seçimde genel seçimin altına düşmeyeceğiz gib duruyor. Bakanlar konusunda hükümetin kararı ne olacak bilgim yok. Bu hafta adaylarımız büyük orandan açıklanacak. Salı günü büyük kısmı grupta açıklanacak.İstanbul ve Marmara İstanbul'da açıklanacak. "
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)