BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Advocat'ın Fenerbahçe'de istemediği iki isim----

İşte Advocat'ın Fenerbahçe'de istemediği iki isim

İşte Advocat'ın Fenerbahçe'de istemediği iki isim
09 Eylül 2016 - 20:57 www.finansgundem.com

Vitor Pereira'nın yerine gelen Dick Advocaat, pazar günkü Bursaspor maçıyla birlikte yepyeni bir Fenerbahçe'yi sahaya sürmeye hazırlanıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın takımdan gönderme kararı aldığı ilk isimler belli oldu.

Sabah gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe'nin geçen yaz Bursaspor'un elinden kaptığı Fernandao bir senede istenmeyen adam oldu.

Sarı lacivertli yönetim, Mayıs-Haziran aylarında Robin Van Persie'nin Çin'de kulüp aradığı dönemlerde sürpriz bir şekilde Fernandao için teklif almıştı.

Bu teklif o dönemin teknik direktörü Vitor Pereira'ya sorulmuş ama Portekizli çalıştırıcı, "Fernandao sistemimin önemli bir parçası, kesinlikle satılmamalı" yanıtını vermişti. Yönetim Brezilyalıyı kadroda tuttu ancak sonrasında pişmanlık baş gösterdi.

Monaco'ya elenişin ardından Pereira'nın görevine son verilirken yerine getirilen Dick Advocaat, ilk olumsuz raporu Fernandao için verdi. Hollandalı hoca, Brezilyalı golcünün planlarındaki birinci santrfor olmadığını net bir dille ifade etti ve Fernandao'yu sakatlığının da etkisiyle Avrupa Ligi kadrosuna almadı.

Golcü futbolcunun, bu karara tepkisi oldukça sert oldu. "Ben bu takımda geçen yıl en çok gol atan isimlerden biriydim. Sakatlığım olabilir ama 1 veya 1.5 ay içinde sahalara döneceğim. Beni neden kadroya almıyorlar? Eğer böyle olacaksa beni Ocak'ta satsınlar. Ben futbol oynamak istiyorum."

AATIF'I KİRALAYABİLİRSİNİZ'
Dick Advocaat, Aatif Chahechouhe konusunda da yönetime olumsuz rapor verdi. Hollandalı teknik adam bu sezon Sivasspor'dan transfer edilen Aatif'in yetersiz olduğu yönünde görüş bildirirken oyuncunun satışına ve kiralanmasına onay verdi.

Advocaat'ın "Elimdeki kanat rotasyonu geniş. Aatif burada fazla oynama şansı bulamaz" dediği öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)