BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİşte 3. köprüden geçiş ücreti----

İşte 3. köprüden geçiş ücreti

İşte 3. köprüden geçiş ücreti
28 Mayıs 2013 - 17:25 www.finansgundem.com

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yarın yapılacak 3. Köprü temel atma töreni öncesi konuştu

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 3. Köprü temel atma töreni öncesi yaptığı konuşmada köprüyü bir an önce yapmak istediklerini Marmaray'ın bitişinin yeni proje için önemli olduğunu belirtti.
Geçiş ücretleri için belirlediklerini rakamlar olduğunu belirten Yıldırım, ücretin 3 dolar karşılığı TL olduğunu açıkladı.
Yıldırım temel atma törenin yarın olduğunu ve tüm hazırlıkların tamam  olduğunu belirtti.
İstanbul sıkışıklıkta yıllık 3 milyar TL fatura ödediğini kaydeden Yıldırım dünyanın en uzun değil ama en geniş köprüsünün yapıldığını söyledi.
8 şerit karayolu 2 şerit demiryolu olmak üzere 10 şeritten oluşacak olan köprünün karayolunun  aynı şekilde 10 şerit olacağı belirtildi.
"Ormanlık ve yeşil alanı tahrip etmemek için viyadükler ve 4 tünel yaptık." diyen Yıldırım, yolun geçtiği yerlerde ekolojik köprüler yapıldığını, sadece tabiattaki canlıların geçeceği ekolojik köprülerin proje içinde yer aldığını dile getirdi.
Binali Yıldırım TIR ve kamyonların geçeceği 3. köprü projesinde 45 alt geçit 63 üst geçit olduğunu berlirtirken "Yedi Tepeli İstanbul yedi büyük eserle taçlanacak." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)