BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'un Pendik ilçesinde patlama paniği----

İstanbul'un Pendik ilçesinde patlama paniği

İstanbul'un Pendik ilçesinde patlama paniği
12 Mayıs 2021 - 20:25 www.finansgundem.com

Pendik Kaynarca'da bulunan bir metro inşaatında patlama yaşandığı iddia edildi. Olayın ise inşaat sırasında patlatılan bir dinamitten kaynaklandığı öğrenildi. Pendik Kaymakamlığı'ndan metro inşaatındaki kontrollü patlatmaya ilişkin açıklama yapıldı

Pendik Kaynarca'da yapımı devam eden metro inşaatında kontrollü patlatma yapıldı. Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda iş yeri ve evin camları kırıldı.

Habertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Çevre sakinlerinin panik yaşadığı olayda ilk belirlemelere göre yaralanan olmadı.

PENDİK KAMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Pendik Kaymakamlığı'ndan metro inşaatındaki kontrollü patlatmaya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada; "Bugün saat 19.40 sıralarında ilçemizin Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi üzerinde bulunan İBB Metro İstasyonu İnşaatında patlama ihbarı alınmıştır. Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilerek, gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır.

Alınan ilk bilgilere göre; Metro inşaatında kullanılan patlayıcılardan artan kısmının kontrollü olarak imha edildiği sırada boş kapsüllerin patladığı, Patlama nedeniyle Tevfik İleri Caddesindeki bazı işyeri ve meskenlerde cam kırılmaları, yoldan geçen araçlarda maddi hasar oluştuğu, Şantiyede çalışan bir işçimizin hafif şekilde yaralandığı ve tedavisinin olay yerinde yapıldığı, Olay mahalli dışında bir vatandaşın fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı anlaşılmıştır. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır." denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)