BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'un kurtuluşunun 95. yıl dönümü----

İstanbul'un kurtuluşunun 95. yıl dönümü

İstanbul'un kurtuluşunun 95. yıl dönümü
06 Ekim 2018 - 14:27 www.finansgundem.com

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı komutanlarından General Şükrü Naili Gökberk mezarı başında anıldı

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşı komutanlarından General Şükrü Naili Gökberk mezarı başında anıldı.

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu sırasında Türk ordusunun başında şehre giren Kurtuluş Savaşı kahramanı Gökberk için Edirnekapı Şehitliği'ndeki kabri başında tören düzenlendi.

Törene, Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, 52. Tümen Kurmay Başkanı İstihbarat Albay Zeki Bilal Şanlı, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Tatar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, biyografisi de okunan Gökberk'in mezarına karanfil bırakıldı.

Eyüpsutan Kaymakamı Abdullah Dölek, törenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi boyunca hiçbir sömürüye, baskıya ve işgale boyun eğmeyen Türk milletinin 6 Ekim 1923'te düşmanları İstanbul'dan temizlediğini söyledi.

Dölek, "Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kabri başında bulunduğumuz Şükrü Naili Paşa ile komutasındaki kahraman ordumuzun tüm fertlerini ve bu toprakları bizlere ebedi vatan kılan kahraman ecdadımızı, şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın kurtuluş gününü kutluyorum." diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)