BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'u kana bulayacaklardı----

İstanbul'u kana bulayacaklardı

İstanbul'u kana bulayacaklardı
20 Ekim 2015 - 23:25 www.finansgundem.com

İstanbul Ataşehir'de bir bekçi kulübesinde el yapımı bomba bulundu. Bomba kontrollü patlatıldı.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Vecibe Sokak'taki bir inşaatın şantiye kulübesinde bulunan bomba olayı şöyle gelişti: Kulübede kalan ve bekçilik yapan 22 yaşındaki Suriye uyruklu bir genç, inşaat işçilerinin aniden barakadan içeri girmesiyle elindeki poşeti saklamaya çalıştı. Bekçinin hareketlerinden şüphelenen bir işçi polise ihbarda bulundu. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ihbar üzerine, yapımı devam eden bir inşaatın içerisinde bulunan bekçi kulübesine öğleden sonra baskın yaptı. 

Yaklaşık 10 gündür inşaatta bekçilik yaptığı belirlenen Suriyeli şahsın kulübede yapılan aramada, koltuğun içerisine yerleştirilmiş kutu içinde bomba bulundu. Suriyeli bekçi gözaltına alındı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, bombanın gizlendiği koltuğu fünye ile patlattı. Koltuk tahrip olurken, bomba imha ekipleri kutunun içerisindeki bombayı alarak Şehit Örnek Hayrettin Yıldırım Polis Merkezi'ne götürdü. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri gelerek kulübede araştırma yaptı.

Yapılan incelemede Suriyeli şahsa ait olduğu iddia edilen bombanın el yapımı basınç tesirli olduğu belirlendi. Esatpaşa Mahalle Muhtarı Turan Kızıltaş, bombayı bekçinin getirdiğini iddia etti. Gözaltına alınan Suriyelinin yaklaşık 1.5 yıldır Türkiye'de olduğu ve üzerinde kimlik bulunmadığı öğrenildi. Suriyeli gencin bombayı nereden temin ettiği ya da neden yaptığı ve nerede kullanacağı araştırılıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)