BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivİstanbullu taksi plakası sahipleri Eyüp Aksu'yu seçti----

İstanbullu taksi plakası sahipleri Eyüp Aksu'yu seçti

İstanbullu taksi plakası sahipleri Eyüp Aksu'yu seçti
07 Ocak 2018 - 18:11 www.finansgundem.com

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası seçimleri bugün gerçekleşti ve seçimi Eyüp Aksu kazandı

BURAK TAŞÇI - FİNANS GÜNDEM

İstanbul'da bulunan ticari taksilerin tepe konumundaki odası olan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası seçimleri yapıldı. Seçime, İstanbul'da bulunan yaklaşık 18 bin taksi plakası sahibinden yoğun katılım gerçekleşti.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen seçim sonucunda mevcut başkan olan Yahya Uğur'un görevi son buldu ve taksici esnafının dertlerine derman olacak yeni başkanı Eyüp Aksu oldu.

İstanbullu taksicilerin sorunlarına çare bulması beklenen Aksu, seçimi kazandığını taksi plakası sahiplerine SMS ile duyurdu.

Taksici esnafı Aksu'dan, ÖTV indiriminin devamına, artan araç fiyatları nedeniyle araç kullanım sürelerinin 5 yıldan 8 yıla çıkarılması ve taksiciliği galericilerin değil esnafın yapabilmesini sağlaması için çalışmalar yapmasını bekliyor.

Aksu SMS'inde şunları yazdı:

Sayın meslektaşlarım, zafer taksicinindir. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası seçimlerini Eyüp Aksu kazanmıştır. Esnafımız şunu bilsin ki, esnafımızdan gücü aldık, işimiz hizmet olacak. Göstermiş olduğunuz güç bizleri camia olarak daha da güçlendirecektir. Bütün esnafıma teşekkür eder, saygılarımız sunarım. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)