BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da yoğun sis----

İstanbul'da yoğun sis

İstanbul'da yoğun sis
20 Şubat 2019 - 06:36 www.finansgundem.com

Akşam saatlerinde başlayan sis İstanbul'da gece boyunca etkili oldu. Görüş mesafesi 10 metreye kadar düşerken sürücüler zor anlar yaşadı. İDO ve Şehir Hatları, bazı seferlerini iptal etti

İstanbul'da özellikle gece saatlerinde etkili olan yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Haliç, Çamlıca Tepesi ve Boğaz'da etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. DHA'nın haberine göre; Çevreyolu ve D-100 karayolunda bulunan tabelalarla sürücüler sise karşı uyarıldı. Sürücüler sis farlarını açarak güçlükle araç kullandı. 


İstanbul'da sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu. 

VAPUR SEFERLERİ YAPILAMIYOR

Şehir Hatları AŞ'den yapılan açıklamada, Beşiktaş-Adalar, Eminönü-Adalar, Beykoz kalkışlı vapur ve İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferlerinin yoğun sis nedeniyle yapılamadığı bildirildi. 

İDO'DAN İPTAL SEFERLER

İstanbul Deniz Otobosleri'nden (İDO) yapılan açıklamada da, saat 08.00'deki Yalova-Pendik ve Pendik-Yalova seferlerinin yoğun sis nedeniyle iptal edildiği duyurudu. 

AYNI YERDE İKİ KAZA

İstanbul'u etkisi altına alan sis Baltalimanı'nda iki kazaya neden oldu. Aynı noktada meydana gelen kazalarda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Dün akşam saatlerinden itibaren megakentte etkisini gösteren sis, gece boyunca devam etti. Yoğun sis nedeniyle Baltalimanı'nda aynı noktada yarım saat arayla iki kaza meydana geldi.

İlk kaza, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Kavacık'tan Baltalimanı istikametine giden 34 UJ 0987 plakalı kamyonet sürücüsü Nihat Üstün, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçtikten sonra yol ayrımında sisin etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Bunun üzerine otomobil önce trafik yön levhalarına çarptı, ardından da refüje çıktı.

İkinci kaza ise yaklaşık yarım saat sonra yine Baltalimanı yol ayrımında yaşandı. Salih Keskin, yoğun sis nedeniyle kullandığı taksinin direksiyon hâkimiyetini kaybederek daha önce kaza yapan 34 UJ 0987 plakalı kamyona arkadan çarptı. İki kazada da şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonetin motor bölümüne giren ağaç kökünü kesti. Kazaya karışan araçlar, ekipler tarafından refüjden kaldırıldı.

İstanbul'da göz gözü görmüyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)