BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da yağış alarmı! AKOM uyardı----

İstanbul'da yağış alarmı! AKOM uyardı

İstanbul'da yağış alarmı! AKOM uyardı
06 Haziran 2014 - 08:47 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) sağanak yağmur beklentisi nedeniyle alarma geçti

İstanbul'un Anadolu Yakası şiddetli yağışın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Gök gürültülü sağanak yağmur öncesinde kısa süreli dolu yağışı da beklenirken, yağmurun bir saate kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.

"METREKAREYE 40 KG YAĞIŞ DÜŞECEĞİ ÖNGÖRÜLÜYOR"

AKOM'dan yapılan açıklama şu şekilde:


"Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre İstanbul'un Anadolu Yakası şiddetli yağışın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Gökgürültülü sağanak yağmur öncesinde kısa süreli dolu yağışı da beklenirken, yağmurun bir saate kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışların dere yataklarına yakın yerleşim yerleri ile kod seviyesinin altında kalan alt geçitler, bodrum-giriş katları gibi kritik noktalarda tedbir alınması gerekmektedir. Metrekareye 40 kg yağış düşeceği öngörülüyor."

"BÜTÜN BİRİMLER UYARILDI"

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM, yapılan tahminler doğrultusunda alarma geçerek bütün birimleri uyardı. İtfaiye Anadolu Bölgesinde 28 Grup amirliğinde 179 araç 379 personel, İSKİ 120 Personel 76 araç, Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 94 personel 55 araç ile olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor. Meteorolojinin tahminlerine göre yağışlar, Şile, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Beykoz, Üsküdar, Ümraniye bölgelerinde etkili olacak. Yağışın öğleden sonra Avrupa Yakasına da geçebileceği belirtildi"

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Son uydu ve radar verilerine göre; İstanbul il genelinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların zaman zaman kuvvetli yağışla birlikte yağış anında kısa süreli fırtınaya sebep olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, heyelan, dolu, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)