BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da ülkü ocaklarından yürüyüş----

İstanbul'da ülkü ocaklarından yürüyüş

İstanbul'da ülkü ocaklarından yürüyüş
08 Eylül 2015 - 23:07 www.finansgundem.com

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın “Şehide Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü" çağrısı üzerine toplanan binlerce kişi Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a yürüdü

Mecidiyeköy'de bulunan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı önünde saat 19.00'da çeşitli ilçelerden gelen Ülkü Ocakları üyesi binlerce kişi toplandı. Terör olaylarına tepki gösteren sloganlar atan ve tekbir getiren gruba yoldan geçen araçlar da korna çalarak destek verdi.

Grup, daha sonra ellerindeki Türk Bayrakları ve pankartlarla slogan atarak Gayrettepe üzerinden Balmumcu'ya, oradan da Barbaros Bulvarı üzerinden yürüyüşe geçti.

Pet şişe fırlattılar
Balmumcu'da bulunan Atv ve Sabah Gazetesi binası önünden geçerken gruptan bazı kişiler taşkınlık yapmak istedi. Ülkü Ocakları'ndan görevliler pet şişe fırlatan ve binaya doğru yönelen kişilere engel oldu. Çevik Kuvvet ekipleri de bina önünde önlem aldı.

Daha sonra Beşiktaş Meydanı'na kadar gelen grup burada ellerini havaya kaldırarak İstiklal Marşı'nı söyledi.

Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Bugün yine acı bir haberle Türkiye sarsıldı. Terör örgütü PKK yine kalleşçe polisimize saldırdı. Iğdır'da polis servis minibüsüne yapılan hain saldırıda 14 polisimiz şehit oldu. İki gün önce Dağlıca'da şehit olan 16 askerimizin acısı hâlâ yüreklerimizi dağlarken, son saldırı ile acımıza acı kattı" dedi.

Grup daha olaysız şekilde dağıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)