BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 70----

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 70

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 70
02 Mayıs 2022 - 16:51 www.finansgundem.com

Pandemi döneminin sona ermesinin ardından ilk bayram olan Ramazan Bayramı’nda trafik yoğunluğu il genelinde yüzde 70’lere ulaştı.

İstanbul, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde trafik yoğunluğu yaşadı. İki yıl süren "Pandemi" döneminin sona ermesinin ardından ilk bayram olan Ramazan Bayramı'nda il içi ziyaretlerle birlikte trafik yoğunluğu arttı.

Vatandaşlar il içi ziyaretlere adeta akın etti. Şehrin ana hatlarında uzun araç kuyrukları oluşurken, İstanbul genelinde trafik yoğunluğu saat 14.30 itibarıyla yüzde 70'lere kadar yükseldi.

AVRUPA YAKASI'NDA TRAFİK AKIŞI YAVAŞLADI

Bayram dolayısıyla araçlarıyla yola çıkanlar ise belli güzergahlarda trafik yoğunluğuna neden oldu.

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre, Avrupa Yakası'nda, özellikle D-100 karayolunun Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü istikametinin katılım noktalarında trafik akışı yavaşladı. Ayrıca TEM Bahçeşehir mevkiinde de trafik olduğu gözlendi.

Araç kuyruğu TEM Otoyolu Ankara istikametinde Gaziosmanpaşa mevkiinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişine kadar, D-100 karayolu Ankara istikametinde ise Topkapı mevkiinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişine uzadı.

İKİ YÖNLÜ TRAFİK YOĞUNLUĞU

Anadolu Yakası'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde öğle saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu yaşandı. D-100 karayolu ve TEM Otoyolu'nun her iki yönünde yer yer trafik yoğunlaştı.

Rüzgarlı hava nedeniyle Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinin sahil kesimlerinde vatandaş yoğunluğu gözlenmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritasına göre, saat 15.10 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak ölçüldü.

Bakan Soylu: 110 bin trafik ekibi ve trafik timini görevlendirdik

 

Trafik sigortasında zam kararına TESK'ten tepki geldi

 

Ankara'da bayram öncesi helikopterle trafik denetimi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)