BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da terör operasyonu: 10 gözaltı----

İstanbul'da terör operasyonu: 10 gözaltı

İstanbul'da terör operasyonu: 10 gözaltı
20 Ocak 2015 - 22:23 www.finansgundem.com

Esenyurt'ta, otobüs durağı ve para çekme makinelerine molotofkokteyli atarak zarar verdikleri tespit edilen 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 18 Ocak'ta Örnek Mahallesi'nde yüzleri maskeli bir grubun ellerinde sopa ve molotofkokteylleri ile slogan atarak yürüyüşe geçtikleri, molotofkokteyli attıkları çöp konteyneri ile yolu trafiğe kapattıkları ihbarı üzerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışmalarda, kaçarken İstiklal Caddesi'ndeki otobüs durağı ve bankaların para çekme makinelerine molotofkokteyli atan, taş ve sopalarla çevreye zarar veren ve kendilerini takip eden zırhlı araca molotofkokteylleri ile saldıran şüphelilerden R.P. (20), M.G. (25), K.K. (27), F.İ. (20), O.Ç. (20), S.K. (16), F.H. (16), Ö.Ö. (14), H.O. (17) ve A.O. (17) gözaltına alındı.

Şüphelilerin yapılan üst aramalarında yüzlerini kapatmada kullandıkları değerlendirilen iki bere ele geçirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)